KSP.sk

Korešpondenčný seminár z programovania

Článok
Tlač

Lands of Lore: The Throne of Chaos

Zlá bosorka Scotia našla Pekelnú masku, takže môže meniť podobu, ako sa jej zachce! Temná armáda je na vzostupe! Celé kráľovstvo Gladstone je v ohrození. Zachrániť ho môže iba kráľ Richard s pomocou Rubína pravdy.

Westwood konečne prišiel so svojou dlho očakávanou novinkou Lands of Lore, ktorej sa nevedeli dočkať hlavne tí z nás, ktorí si obľúbili sériu adventúriek Kyrandia. Nám sa do redakcie dostala CD verzia, ktorá obsahuje nadabované dialógy a repliky hlasmi Patricka Stewarta a iných známych hercov.

Táto hra beží v úžasnom rozlíšení 640×400 a všetko prebieha v reálnom čase. Navyše na pozadí hrá skvelá atmosférická hudba, ktorá dotvára atmosféru celej hry.

Keď Lands of Lore po prvýkrát spustíte, privíta vás úvodnou animáciou, v ktorej sa dozviete, že Scotii sa podarilo nájsť Masku a že vďaka nej môže na seba vziať akúkoľvek podobu, na ktorú si zmyslí. Keď sa o tom dozvie kráľ Richard, rozhodne sa, že treba konať a zastaviť ju. Na to bude potrebovať Rubín pravdy, preto potrebuje šampióna, ktorý mu tento Rubín donesie.

V tomto momente začína hra a vy si môžete vybrať, za ktorú postavu spomedzi štyroch možností budete hrať. Začínate v hale Gladstonskej pevnosti, kde musíte navštíviť kráľa, aby vám povedal ďalšie inštrukcie.

V priebehu hry sa dostanete po atlas, rôzne kúzla a ak budete šikovní, tak aj po kompas, ktorý vám pomôže rýchlo sa orientovať. Takisto sa vaša družina občas rozrastie o nových členov, ktorí vám budú pomáhať v plnení cieľa.

V niektorých momentoch sa vám môže zdať, že je hra celkom náročná, ale berte to ako výzvu. Keď sa neskôr vrátite na miesto, kde ste ledva boli schopní prežiť, o to väčší bude pocit zadosťučinenia, keď tie isté príšery budete zabíjať na desiatky. ;)

 Naše hodnotenie: 
Hrateľnosť: 9/10
Grafika: 7/10
Zvuk: 9/10

Posledná úprava 02 november, 2009, 21:29 CET, túto podstránku generuje pmWiki


Účet

Prihlasovanie už nefunguje. Používaj nový KSP web.
 
loading

Redirecting