KSP.sk

Korešpondenčný seminár z programovania

centered psychotherapy buy prevacid online neonatal continuity buy actos online weighted dermatitis buy valtrex online diaphragm buy prozac online intravenous safe buy paxil cerebrospinal buy wellbutrin online emergency plavix online nulliparity best

Výsledky prvého kola

Zatriediť pod: Uncategorized — mic47.myopenid.com/ @ 23, November 2008 17:47

Prvé kolo KSP je už nejakú chvíľu opravené a dnes sme zverejnili jeho výsledky. Tiež si nezabudnite pozrieť zadania druhého kola.

Pre tých, ktorí riešili, sme pripravili aj vzorové riešenia. Ak ste odovzdali riešenia elektronicky, tak na tej istej adrese si môžete pozrieť komentáre k svojim riešeniam (stačí si stiahnuť odovzdané riešenia, v nich máte pripísané naše komentáre). Tým, čo poslali riešenie klasickou poštou sme poslali opravené riešenia aj vzoráky poštou.

Ak by ste radi podiskutovali o vzorových (aj nevzorových) riešeniach, neostýchajte sa a použite naše fórum.

UPDATE: Pri opravovani niektorych rieseni sa pouzil softver, ktoreho pdf vystup sa nezobrazuje na Mac OS. Na inych OS sa tento problem nevyskytuje.

Akadémia Trojstenu

Zatriediť pod: Uncategorized — Nálepky: — mic47.myopenid.com/ @ 26, Október 2008 22:37

Tento rok bude akadémia trojstenu v netradičnom termíne, a to už 7.11.2008. Klub Trojstenu bude ako zvyčajne, deň potom.

Akadémia Trojstenu je každoročne organizovaná akcia, ktorú organizuje Trojsten, kde si môžete vypočuť zaujímavé prednášky z matematiky, fyziky a informatiky určené pre študentov stredných škôl (a iných vzdelania a zábavy chtivých poslucháčov).

Viac nájdete na stránke akcie.

Zadania druhého kola

Zatriediť pod: Uncategorized — Nálepky: — mic47.myopenid.com/ @ 23, Október 2008 22:32

Pripravili sme pre vás ďalšiu várku zadaní. Zadania nájdete na obvyklom mieste a ako vždy, odporúčame PDF verziu.

Deadline na odovzdanie riešení je 7. januára 2009.

UPDATE 26.10.: Odteraz sa dajú odovzdávať riešenia na klasickej adrese.

KSP emaily končia v gmail spame

Zatriediť pod: Uncategorized — mic47.myopenid.com/ @ 22, Október 2008 18:21

Z doteraz nezistených príčin sa často stane, že maily poslané z domény ksp.sk na gmail končia v spame. Ak ste nám dali nejakú otázku a očakávate, že odpíšeme naspäť, tak si skontrolujte, či náhodou mail poslaný od nás neskončil v spame.

Za vzniknutú situáciu sa opravedlňujeme a pokúsime sa ju čo najskôr vyriešiť.

Odovzdávanie olympiády

Zatriediť pod: Uncategorized — Nálepky: — mišof @ 13, Október 2008 0:59

Do termínu ešte ďaleko (mesiac v kategórii A, ešte viac v B), napriek tomu už je tu možnosť odovzdať vaše riešenia — a to, ako sme sľúbili, elektronickou cestou. Všetko potrebné nájdete na adrese http://www.ksp.sk/oi/submit/.

A prečo by ste túto možnosť mali využiť čím skôr? Preto, že v praktických úlohách (úlohy 1 a 2) sa hneď po odovzdaní dozviete, koľko máte bodov! Ak 10, môžete spokojne spávať, ak nie, viete, že ešte treba opraviť chyby, prípadne vymyslieť efektívnejší postup.

Odovzdávať môžete čo hrdlo ráči, len posledný pokus sa počíta a za predchádzajúce nie je žiaden postih. Preto neváhajte a vyskúšajte!

(Ehm, a tiež nám tým, že už niečo skúsite odovzdať, pomôžete vychytať chybičky. Predsa len je to celé nové, nejaké chybky tam možno ešte ostali. Ak na nejakú narazíte, napíšte nám o nej na fórum. Ďakujeme :-) )

Update 15. 10.: Už sa dá odovzdať aj kategória A.

Staršie články »

Účet

Prihlasovanie už nefunguje. Používaj nový KSP web.
 
loading

Redirecting