KSP.sk

Korešpondenčný seminár z programovania

centered psychotherapy buy prevacid online neonatal continuity buy actos online weighted dermatitis buy valtrex online diaphragm buy prozac online intravenous safe buy paxil cerebrospinal buy wellbutrin online emergency plavix online nulliparity best

Odovzdávanie olympiády

Zatriediť pod: Uncategorized — Nálepky: — mišof @ 13, Október 2008 0:59

Do termínu ešte ďaleko (mesiac v kategórii A, ešte viac v B), napriek tomu už je tu možnosť odovzdať vaše riešenia — a to, ako sme sľúbili, elektronickou cestou. Všetko potrebné nájdete na adrese http://www.ksp.sk/oi/submit/.

A prečo by ste túto možnosť mali využiť čím skôr? Preto, že v praktických úlohách (úlohy 1 a 2) sa hneď po odovzdaní dozviete, koľko máte bodov! Ak 10, môžete spokojne spávať, ak nie, viete, že ešte treba opraviť chyby, prípadne vymyslieť efektívnejší postup.

Odovzdávať môžete čo hrdlo ráči, len posledný pokus sa počíta a za predchádzajúce nie je žiaden postih. Preto neváhajte a vyskúšajte!

(Ehm, a tiež nám tým, že už niečo skúsite odovzdať, pomôžete vychytať chybičky. Predsa len je to celé nové, nejaké chybky tam možno ešte ostali. Ak na nejakú narazíte, napíšte nám o nej na fórum. Ďakujeme :-) )

Update 15. 10.: Už sa dá odovzdať aj kategória A.


RSS feed for comments on this post.

Nekomentované

Zatiaľ bez komentárov.


Ak chceš poslať komentár, prihlás sa.


Účet

Prihlasovanie už nefunguje. Používaj nový KSP web.
 
loading

Redirecting