KSP.sk

Korešpondenčný seminár z programovania

centered psychotherapy buy prevacid online neonatal continuity buy actos online weighted dermatitis buy valtrex online diaphragm buy prozac online intravenous safe buy paxil cerebrospinal buy wellbutrin online emergency plavix online nulliparity best

Nová lovná sezóna začína!

Zatriediť pod: Uncategorized — mišof @ 11, September 2009 19:23

Na webe olympiády sa už zjavili zadania domáceho kola pre obe kategórie. V kategórii A sa okrem iného vo všetkých kolách stretnete s počítačom menom Kvak, s ktorým sa môžete pohrať aj online.

Zadania prvého kola KSP sú už na ceste poštou k mnohým z vás, a aj na tomto webe sa zjavia, len čo zodpovední prekonajú vrodenú lenivosť :-)

Komu by sa málilo, tak už 25. septembra sa na stránke matfyzáckeho predmetu Rýchlostné programovanie zjaví prvá sada tréningových úloh. Na nich si môžete zmerať sily okrem iného aj s mnohými organizátormi KSP :-) . Väčšina tréningov trvá 3 hodiny, pričom si sami môžete vybrať, kedy chcete začať. Výnimkou bude matfyzné školské kolo ACM ICPC, ktoré sa bude na tejto stránke dať riešiť 2. októbra od 12:00 do 17:00. Ak nie ste z matfyzu, postúpiť nemôžete nikam, ale úlohy budú pekné a je to výborný tréning na praktické kolá iných súťaží.


RSS feed for comments on this post.

Nekomentované

Zatiaľ bez komentárov.


Ak chceš poslať komentár, prihlás sa.


Účet

Prihlasovanie už nefunguje. Používaj nový KSP web.
 
loading

Redirecting