KSP.sk

Korešpondenčný seminár z programovania

centered psychotherapy buy prevacid online neonatal continuity buy actos online weighted dermatitis buy valtrex online diaphragm buy prozac online intravenous safe buy paxil cerebrospinal buy wellbutrin online emergency plavix online nulliparity best

Nový ročník

Zatriediť pod: Uncategorized — _jano @ 13, September 2012 16:24

Hurá, už sa tu zjavili zadania novej série.
Môžete sa veselo pustiť do ich riešenia. Dúfame, že si na príkladoch pochutíte :)

Oproti minulému roku nastala zmena v kategórii T, ktorej zadania sa zjavia čoskoro.
Príkladov bude viac a budú ešte chutnejšie ako minulý rok.

Tešíme sa na vaše riešenia,

KSPáci

Edit: V príklade č. 4 sa objavila malá chybička (t_i môže byť aj 0), keď si znova stiahnete zadania, budete to mať opravené.

Edit #2: A už máme aj zadania Téčka.

Edit #3: V úlohe 5 sa pretestúvalo. Neposlúchali nás súbory, ktoré mali Windowsové konce riadkov, tak sme pobúchali kladivom a už by poslúchať mali. Tiež sa drobne menili podúlohy 7 a 8: v podúlohe 7 sme si opravili preklep v našom riešení, v podúlohe 8 nebolo jasné, čím že to majú tie slová začínať (či ozaj písmenom alebo ľubovoľným znakom). Upravili sme zadanie tak, aby to bolo jasné: ľubovoľným znakom. Teda aj “_abc_” a “0123210″ sú dobré slová. Vaše riešenia sme pretestovali, tak si radšej ešte raz skontrolujte, koľko máte za ne bodov. Na záver dobrá rada: ak netreba kontrolovať celý riadok, nerobte to zbytočne, často tak dostanete efektívnejší výraz.

Edit #4: Úloha T4 mala zle nastavený časový limit, tak ju testovač nežral. Nastavili sme ho a už ju žerie. Doteraz odovzdané riešenia sme pretestovali. Plus sa práve opäť pretestúva úloha 5, kde sme dorobili, aby správne fungovali aj súbory, ktoré nemajú newline za posledným riadkom.

Edit #5: V Úlohe T4 sa vyskytla chyba v zadaní. V prípade viacerých možných súperov si treba najprv vybrať potkana s najkratšími pazúrmi,
a až potom v prípade remízy vybrať najslabšieho. V pôvodnom zadaní to bolo opačne. Tím, ktorí ste od testovača dostali Zlú odpoveď, sa ospravedlňujeme, prečítajte si zadanie znova a zariaďte sa podla neho.


RSS feed for comments on this post.

Nekomentované

Zatiaľ bez komentárov.


Ak chceš poslať komentár, prihlás sa.


Účet

Prihlasovanie už nefunguje. Používaj nový KSP web.
 
loading

Redirecting