KSP.sk

Korešpondenčný seminár z programovania

centered psychotherapy buy prevacid online neonatal continuity buy actos online weighted dermatitis buy valtrex online diaphragm buy prozac online intravenous safe buy paxil cerebrospinal buy wellbutrin online emergency plavix online nulliparity best

Výsledky druhého kola

Zatriediť pod: Uncategorized — mic47.myopenid.com/ @ 9, Február 2009 23:06

S radosťou oznamujeme, že sme druhé kolo opravili a môžete si pozrieť výsledky. Tí, ktorí riešili si môžu pozrieť vzorové riešenia. Ako vždy, elektronický riešitelia si môžu prečítať komentáre k svojim riešeniam (stačí si stiahnuť svoje odovzdané riešenie). Tí, ktorí poslali svoje riešenia poštou, v najbližších dňoch dostanú svoje riešenia poštou.

Zároveň sme s riešeniami posielali aj pozvánky na sústredenie, ktoré bude 8.-14. marca v Zázrivej. Ten, kto odovzdával elektronicky a je pozvaný na sústredenie, dostane pozvánku na sústredenie poštou.

UPDATE: Ak by ste chceli počuť na sústredení nejakú prednášku či seminár, napíšte do komentárov k tomuto článku a my si ich možno pripravíme.

V prípade akýchkoľvek otázok je k dispozícii naše fórum.


RSS feed for comments on this post.

Komentáre (4)
  1. Komentár od andrejm1994.myopenid.com/ (92.245.198.107) — 17. Február 2009 @ 23:20

    Zdravim, mal by som navrh na prednasku (som sice len nahradnik, ale ak by som mohol ist tak by som si rad vypocul) o teorii grafov, nejaky uvod, kedze pozorujem, ze grafy sa dost vyuzivaju pri riesieni problemov a moja znalost ohladom grafov je dost chaba…:)

  2. Komentár od jkgcm (78.141.102.191) — 19. Február 2009 @ 21:41

    Čo tak spôsob používania pointrov :) .

  3. Komentár od misof (84.47.20.219) — 20. Február 2009 @ 20:51

    Teoria grafov urcite bude. Najlepsi sposob pouzivania pointrov je nepouzivat pointre :)

  4. Komentár od JohnNy64 (212.108.204.3) — 5. Marec 2009 @ 23:20

    Grafy sú vždy a vzhľadom na kvalitu výučby informatiky na slovenských stredných školách to bude ešte horšie, takže si viem predstaviť, že ak to takto pôjde ďalej, tak obyčajná prednáška o Dášenke by mohla pôsobiť o niekoľko rokov mladým adeptom vážne problémy.
    To len taká reflexia, keďže včera som mal takú debatu so súdružkou tetuškou, ktorá nás učí na seminári z programovania, že učitelia vo všeobecnosti sa snažia presadiť také požiadavky na maturity, v ktorých bude zrušené akékoľvek rozmýšľanie a akákoľvek matematika, iba sa tam budú mechanicky vykresľovať packalovskou knižnicou crt štvorčeky a obdĺžničky. A vôbec. Ja už s tou strednou školou nechcem mať nič spoločné.


Ak chceš poslať komentár, prihlás sa.


Účet

Prihlasovanie už nefunguje. Používaj nový KSP web.
 
loading

Redirecting